SERVISI

Procesiranje fotogrametrijskih snimaka

Jasno je da su letelica I pikupljanje fotografija polazni koraci za mnoge kompleksnije procese, koji zahtevaju specificna znanja iz aerofotogrametrije, procesiranja digitalnih fotografija, geoprocesiranja, kartografije i grafickog editovanja vektorskih podataka. Imajuci to u vidu kao I potrebe klijenata, AGS Geosystems trzistu nudi procesiranje fotografija I izradu kartografskih podloga u zahtevanim razmerama.

Read More

Izrada digitalnog ortofoto mozaika

Topografske podloge generisane upotrebom dronova I bespilotnih letelica su proizvod sa visokim stepenom primene u nekoliko trzista. Sa mogucnoscu mapiranja i vise stotina hektara u jednom danu, topografski premer ovom tehnologijom je odlicna alternativa tradicionalnom topografskom premeru.

Read More

Monitoring površinskih kopova

Praćenje stanja rudarskih basena, površinskih kopova u cilju proračuna količina eksploatisanog materijala.

Read More

Vizuelna inspekcija infrastrukturnih objekata

Izrada modela objekata u cilju analize otkrivanja pukotina i naprslina, dokumentovanje stanja i projekta sanacije.

Read More

Aerofotogrametrijsko snimanje bespilotnim sistemima

Aerofotogrametrijsko snimanje terena dronovima i bespilotnim letelicama je jedna od glavnih tehničkih aktivnosti koju sprovodi AGS Geosystems. Koristeći najnaprednije dronove na tržištu, naš tehnički tim je spreman da odgovori najrazličitijim zahtevima izrade aerofotogrametrijskih snimaka.

Read More

Računanje količina eksploatisanog materijala

Koristeći senzore i letelice industrijskog kvaliteta, racunanje kolicina dobijenih aerofotogrametrijskim premerom  je mnogo pristupačnije, preciznije, brže i bezbednije. Premer iz vazduha nam dozvoljava da skeniramo površinu zaliha i prikupimo mnogo tačaka po kvadratnom metru u vrlo kratkom vremenskom periodu, dozvoljavajući nam da obezbedimo snimak zaliha bez potrebe za isključivanjem postrojenja.

Read More
[/vc_row_inner]

PRODUKTI

If You Need Any Industrial Solution ... We Are Available For You

Kontakt